Lalala nanana wooohoo

Iövermorgon åker jag hem. Tråkigt som 17. Vi åker 10 på kvällen, då får man ju en hel dag här.

Hur som helst.. Jag har varit orolig för att inte bli brun så jag har pressat på stranden idag och inte smort in mig bra heller, 15 sprayade jag över mig 1 gång, och inget på ryggen. Dumt av mig, nu är jag tomatröd hela jag. Jag är så otroligt ful, men men.. Jag får se det från den ljusa sidan. 

Så jag och pappa åkte till south bay galleria och jag shoppade lite. 4 tröjor, 1 skärp, presenter till 2 kompisar och en bikini.  Typ 140 dollar landade allt på och de är typ 800 kr. Sen åkte vi hem till hotellet, jag tog en kall dusch(jag menar då riktigt kall, jag är så varm för att jag bränt mig). Sen smorde jag in mig med jasminkräm och tog på mig en av tröjorna jag köpt idag.

Vet ni? Jag har köpt ett Ben&Jerry's- Lib Balm. Det är som en ben&jerryburk fast liten, och fylld med läppbalsam. Köpte det på ett Ben&Jerryställe. Imorgon ska jag lägga på 30faktor och pressa järnet. Jag ska ersätta min röda bränna med en gyllenbrun tan asså. Nice värre.

See ya later aligator!

Fruits.

Idag åkte jag, pappa, mamma, hennes kille och mina systrar runt lite i Santa Monica efter en dag på beachen. Sen åkte vi till Fred Segal vilken är min FAVORITaffär i Los Angeles. Dyrt, men bra kvalitet och så. 
Och sen så kom jag till Juicy Couture-avdelningen och gissa vem som svimmade. Jag glömde bort att jag var bland folk och typ började springa runt bland plaggen och bara säga för mig själv: så otroligt fint! och så vidare och så vidare. 
Juicy är rätt mycket billigare här i USA. Ett typiskt juicy-set kostar ca 500 kr styck. Och medans jag flippade där kom min syster fram med en påse och sa: kolla vad jag fick.. 

Jag var sådär halvintresserad och tog en snabb titt. Gissa vad det var? En Juicykappa! Och jag liksom: fick du DEN? Och jag fick svaret: ja, av Per. 
AV PAPPA!!!! AV MIN EGEN PAPPA!  Och han är inte ens hennes pappa. Jag fick en liten dos av galna kosjukan och så. Men sen lugnade jag mig och vi gick vidare. Jag utan ett endaste juicyplagg. 

Vi gick till Steve Madden, jag hittade ett par fina skor men köpte dom inte. Vi gick till Zara, jag provade ett par Jeans men de passade inte. Vi gick ut från Zara, då hade mamma köpt en tröja till mig, en svartvitrandig en. Vi gick till Miss Sixty, jag såg ett par snygga jeans men köpte dem inte. Vi gick till Abercrombie, jag provade ett par jeans + en tröja och dom passade inte.

Sen.. Så gick vi till en Italiensk restaurang, där beställde jag en carbonara. Well, sen åkte vi hem och på vägen åkte vi förbi ännu en Ben&Jerry's och då fick jag en med Strawberry Cheesecake och Half Baked. (Favoritsmaker)

Hmm, det var nog allt. Vi har bara 2 hela dagar kvar här i hermosa. Usch, så vill jag inte tänka. Men ändå, nu ska jag strax göra mig i ordning för natten.

Me and the Richie

Det är jag och Nicole Richie. Likadana skor. Jag köpte dom på kitson och fråga inte vad kom kosta för pappa betalade, hur balla som helst. Mocka, fransar.. Så Julia som ett par skor kan bli. Sen så har jag fått drömjackan av pappa idag också.



If i was a bag, i would be made of flowerfabric.

Måste bara visa er mitt "dyra" köp nu under resan. Sånt tjejer kan lägga en förmögenhet på. Min nya väska.
Den är vit på bilden men jag har den i mustard/tan. Så fin så fin. 325 dollar kostade den. Och så har jag köpt en Marc Jacobs väska, men den har jag ingen bild på.


Peace, man!

Amen hallojsan! Sitter här och kollar ut över vågorna som slår och alla som spelar volleyboll på stranden i härliga Los Angeles. Klockan är sisådär 8 på kvällen tror jag. Jag äter vattenmelon och rostade solrosfrön och det är så gott som vattenmelon och rostade solrosfrön kan bli. Har shoppat ännu lite ytterligare, ett par chinos, 3 par skor och en till väska. Ändå har jag typ 4000-5000 kr kvar, shoppingen är rätt prisvärd här asså.

Vet ni? I Las Vegas var det 46 grader i skuggan!!! Jag skämtar inte asså, 114 farenheit i skuggan! Asså de va så hemskt att man inte kunde andas. Det var som att gå i en bastu.. För att ni ska tro mig ska jag visa en bild på termometern när jag kommer hem.. Sen så har vi sett Rihanna också, cooligt värre, huh?

Jag har fått in bilder i datan nu också, och så kan man inte ladda in dom.. .Trist.. men men, om en vecka åker jag hem och då ska ni få bilder så ni .. jaa.. Strunt i det!


Godkväll på er underbaringar! 

One sunny day in San francisco.

Hej mina kära vänner! Kunde inte motstå frestelsen att skriva ett litet inlägg. Datan är tillgänglig och min syster är på sjukhuset så jag är ensam på rummet. (Hon har fått 40gradersfeber så vi var tvungna att kolla upp det). Klockan är ca 9 på morgonen här och jag sitter fortfarande i pyjamas och tittar ut på alla som springer runt, dem som ska till jobbet, dom som ska lämna sina barn på dagis osv. San Francisco är allt härligt.

Hittils har jag varit i Los Angeles, Monterey och nu San Francisco. Imorgon åker vi till Vegas, ashärilgt!! 
Och mina kära vänner, ni ska veta hur mycket jag har shoppat.. Vi har varit här i 6 dagar och jag har köpt: 2 jackor, 1 väska, 2 kjolar, 2 sjalar, 1 shorts, 3 tröjor, 1 skjorta, 1 klänning, smycken och en massa annat. (American Apparel är skitbilligt här, köpa köpa!)

Jag hade förväntat mig att de skulle vara ganska kallt i San Francisco, men de är typ 20-25 grader i skuggan här och det är ju skönt. Men värre blir det i Vegas asså, där är det 40 grader i skuggan. Så SJUKT varmt.. Asså man står ju inte ut..
Måste bara tillägga att alla är så sjukt trevliga här, plus att det finns lika många ben & jerry-smaker som paparazzifotografier på Paris hilton. Jag har hittat massa nya favoriter, igår åt jag en kulglass med en kula med yoghurtglass med chokladkakdeg och en kula med små chokladkex i mintglass. Billigt är det också, knappt 30 svenska enkronor får man betala för ett paket B&J's. 

Har långsamt kommit in i tiden här också, kommer ha världens jet-lag när jag kommer hem. 
Ja juste! Vi hr köpt en systemkamera också, jag tar bilder med den hela tiden och när jag kommer hem ska jag visa typ hela resan för er söntosar (nej, jag råkade inte skriva söntosar utan skrev det med mening, söntosar låter kul, tycker jag)
Jag har glömt bort vilka jag ska köpa presenter till så lämna en komentar om jag lovat dig något eller om du kan tänka dig betala för något om jag köper det till dig här. (Marc Jacobs är billigt här så ni vet, har redan "storshoppat där".

Vet ni? Jag har hittat de perfekta gladiatorsandalerna.. De kommer från Nine West och kostar drygt 400 kr, dem ska jag köpa när jag anländer till LA igen. Så fort klockan slår 11 så ska jag dra ner till market street och byta en kjol från Forever21, sen ska jag kila in på juicy couture och fundera på en oversize-tischa. Låter inte det för härligt?

Ha en bra midsommar, ta väl hand om er!

eran Allasjulia


Butterflies.

Åh, Jag har fjärilar i magen och kommer på saker jag måste packa ner hela hela tiden. Jag kommer låta bli att blogga för att jag vill komma bort från det här livet där allt handlar om datan och så. Vill verkligen njuta av denna underbara tripen.

Jag har fullladdat min iPod med alla möjliga musikstilar och fullladdat den. Handbagage och allt annat är färdigpackat.
Alltså ni förstår inte hur glad jag är just nu, har längtat efter detta sen jul. Jag undrar om det finns fjärilsmedel, som dödar fjärilar i magen?

Nu reser jag alltså till underbara Los Angeles, Monterrey, Las Vegas, San Francisco och sen Los Angeles igen. Kommer hem någon gång i juli.

Så nu mina älskade läsare, säger jag hejdå. Många kramar och mycket solbränna önskar jag er!

eran Allasjulia

I like you.

Min lillasyster, 6 år kom hem häromdagen och bara grät och grät. Hon var störtförtvivlad. Hennes kille hade sagt att han inte ville gifta sig med henne när dom blev stora och att han var kär i min systers kompis. Så min mamma låg och pratade med min syster hela kvällen och berättade att det är ok om hon är kär i honom fortfarande, för det är hjärtat som styr vem man älskar och det kan man inte göra något åt. Sen gick hon till dagis dagen efter och tog bort honom i ett hörn och sa såhär:

Hon: Daniel, det är hjärtat som styr vem man älskar och det kan man inte göra något åt.
Han: Det är du som styr mitt hjärta, Lilian. Jag sa bara det där för att inte göra Vilma avundsjuk.

Min syster går därifrån och klipper ett hjärta av papper och går och sätter det där hjärtat sitter på honom  och säger:
Där sitter hjärtat, Daniel. Sen pussade han henne på munnen och sa: Visst ska vi gifta oss, Lilian?

Visst är det jättegulligt!? Så söta ord. Som poesi från 6-åringar.
Hoppas dom inte hoppas allt för mycket på det där med att gifta sig som vuxna.

Kram

Somewhere, over the rainbow.

Sommarlovets första hela dag...
och jag bara tänker på kläder. Shoppingförbud gäller och jag klarade det. Imorgon har jag ingen tid att shoppa men i övermorgon då ska pengarna bara sprätta iväg. Tjoho vad jag längtar.
Hur som helst, såhär hade jag gärna sett ut idag. Det är ju trots allt inte jättefint väder.


Tee - F21, Kofta - Alexander McQueen, väska - Chloé, lacktights - H&M, skor - Stella McCartney, skärp - F21.
Ja, så vill jag se ut idag. :-)


Ugly is nothing.

Mischa Barton klär sig så fint, gillar den bohemstilen hon brukar ha. Såhär kan du se ut precis som OC-stjärnan.

Korsett - Forever 21, Chinos - Monki, skor - DinSko, armband - Forever 21

Nu kan du se ut som grymmesnygga Mischa till ett riktigt bra budgetpris. Allt landar på ca tusenlappen, inte illa.

Frihet!

Nu har jag sommarlov! VIsst, det var väl inte den bästa avslutningen/början på lovet för att det blev lite stelt och näst intill bråk på grönan och jag åkte hem med detsamma. Men nu lägger jag det bakom mig och åker till underbara Los Angeles i övermorgon! 

Jag är ju trots allt fri, i drygt 2 månader. I flera många dagar är jag utan skolan, utan press. För att sedan komma tillbaks till något som kallas högstadiet, nervöst.

How delicious

Måste bara berätta om middagen jag precis åt, det är nog min favoritmat. Det är honungsmarinerad kycklingflié med äggnudlar som är gula av saffran, de smakar lussebullar hahah.
På tal om mat. Jag ska lägga in min favoritfrukost för er så ni kan njuta av frukosten samtidigt som den är supernyttig.
Dinkelgröt med aprikoser och jordgubbar (1 port.):
2 dl vatten
1 dl dinkelgryn
lite torkad aprikos
1/2 dl linfrön
några jordgubbar
mjölk att ha över gröten (bara om du vill)

Såhär gör du:
Häll i vattnet i en kastrull, blanda i dinkelgrynen och linfröna. Någon minut senare blandar du i lite hackad torkad aprikos. Låt värmas/koka i ca 5 min, om gröten är för lös så blanda i mer dinkelgryn. Lägg upp gröten i en tallrik och skiva över jordgubbarna och häll på mjölk. 

Det är sommrigt och gott! Hoppas ni lagar det här :)

Summerlovin'.

Hej! Idag har de hänt en massa ju. Klassen möttes vid Odenplan och då skulle vi till Vasaparken och spela brännboll och efter de se film i klassrummet. Och innan brännbollen fick man udnerhålla sig själv ett tag, så jag Sandra och Vendela åkte rutschkana, haha. Men asså de slutade inte så bra, jag typ åkte på knä och fastnade på ngt sätt så jag föllframmåt och slog i tänderna i kanten. Då blödde typ hela munnen och jag hade fått gratis botox i läpparna för resten av veckan. Då gick vi till syster och jag fick kyla ner munnen och sen sa hon att jag borde söka upp tandläkaren. Så mamma ringde tandläkaren och jag fick tid 15.00 idag och sen åkte vi tid och tjolahopp så satt jag i tandläkarstolen. Jag hade precis klarat mig typ även fast han sa att det var bättre om jag slagit bort den (fattar inte varför..). Men hade jag typ fått en liiite hårdare smäll hade jag fått använda rotfyllning och allt, men de kan fortfarande bli så att jag behöver det. Ifall den färgas brun så har tanden dött (hur äckligt lät inte det där?) och då behöver jag rotfyllning. 

Imorgon är det skolavslutning och jag är väl sisådär världens lyckligaste för tillfället. Men typiskt att man ska vara så ful imorgon, med fläskläpp och allt. Så typiskt.. Men jag ska på grönan med några kompisar imrogon så de är bra ändå ska jag tro. 


Den här bilden är på mig och Vendela från Vässarö i helgen. Gillar den på något sätt, kanske för att solen lyser så fint och med båten blir bilden extra somrig. Puss

Fantastic four.

Hej vänner! Förlåt för tråkiga inlägg utan bilder och så.. Men asså jag är på mammas data och där har ja inga bilder.
Så jag tar och berättar om min dag:
Jag vaknade halv 8 och gjorde mig själv lite havregrynsgröt och juice. Sen åkte jag till skolan och där hade vi typ inget kul. Eller vi hade dans på gården och vissa är riktigt proffsiga ska jag säga.. :-)
Sen efter skolan mötte jag, S och C upp Anton på ringen och vi kollade i affärer och sen köpte dom lite wax och typ hårspray.

Sen åkte vi till McDonalds och A köpte en hamburgare och sånt och vi smakade lite och så. Sen åkte jag hem och åt mellanmål tror jag och sen hade jag träning, men jag var förkyld så att jag satt och kollade på. Sen fikade vi för att det bara var sista träningen.

Imorgon har vi en mentorsdag i hagaparken. Och sen på torsdag åker jag, Charlie, Sandra, Anton, Frida, Cassie och Emma till gröna lund efter skolavslutningen. Det kommer äskert komma fler. De kommer bli jättekul tror jag.

Ciao!

Faux.

Hej! Åh, vilken rolig dag jag har haft idag. Jättehärlig.
Jag gick t skolan och så, sen kom en ny kille som hette Anton. Han var astrevlig och så. Han stannade resten av dagen och sen gick jag, Sandra, Charlie och Anton hem till honom. Där fick vi se hans lägenhet, spela lite pingis och dom fixade sitt hår, hahaha! Sen bokade Anton klippningstid till imorgon tror jag.

Sen åkte vi alla hem till mig, jag visade min villa och sen åt vi mellis, hahaha igen. Sen så gick vi till IP och mötte upp Kalle, Ludde, Gabriel, Adrian och Hjalmar. Då körde vi lite fotboll och sen bestämde vi vem som hade störst magmuskler. ingen vann, jag och Sandra va för kräsna. Hihi.

Sen gick ja med S, A och C till konsum och köpte oss godis och vi delade på en 1,5 liters läskflaska.
Det var dagen, och juste! Jag fick en ny mobil.. Den är jättefin och så!

Pussar och Kramar (och välkommen till klassen Anton)

eran Allasjulia

Sundays aren't good, my mama said.

Sex and the city. Den vill jag se! När ja kommer hem från Staterna ska jag ta mina typ 12 gratis biobiljetter och kolla varje kväll. Men har aldrig sett Sex and the city serien. Men den ska va bra har man ju hört. Nu ska jag sova tror jag, ska upp 7 imorgon och behöver verkligen sova nu, har varit en jobbig dag.

Sommarben.

Då var man hemma från en klassresa på Vässarö i skärgården. Lite gladare, lite brunare. Har fått sommarben, det betyder att man har blåmärken, skrubbsår, myggbett och dom är brunbrända. Ungefär så är mina nu.
Jag iallafall haft de jättetrevligt och är så trött som man kan bli efter en 3h lång bussfärd i en 40° varm buss.
Jo, koftor...
Min extrafaster är hos oss (plus några fler) och hon har på sig en superhärlig kofta och då blev jag lite inspirerad och gick in på net a porter. Here's some good stuff:

Den blå kommer från Pringle of Scotlant, den gråa/silverfärgade koftan från Stella McCartney och den guldiga koftan kommer från Thomas Maier. Jag funderar på att hitta någon mysig kofta i Los Angeles, det är ju för 17 bara 6 dagar kvar!

In the middle of nowhere.

Imorgon går jag upp vid 6tiden. Fast vi är lediga, jag ska på klassresa nämligen. Om de blir särskilt kul vet jag inte, men tacka vet jag kvällarna; sitte vid lägerelden med myskläder och någon spelar gitarr (jo, vi har några såna i klassen).
Vi ska till en liten ö som heter Vässarö. Vetetusan var den ligger. hmm, någonstans är den iallafall.

Resan kommer ta drygt 4 timmar och hur jobbit är inte det...? Men jag har kortlek och allt så jag är färdig för att resa. Men usch att gå upp så tidigt en ledig dag, det gillar vi inte. Jag ska sova med Vendela, Klara, Antonia. Men de kanske blir ändrat så de blir: jag, Vendela, Sandra och Emma. Det skulle också passa.

Vet ni vad, eftersom ingen läser min blogg och därför inte bryr sig om vad jag skriver tänkte jag göra en visste ni att...-lista om mig.

Visste ni att...
Min pappa har bott tillsammans med Tony Hawk när han
var skateboardproffs som ung i USA (de bodde tsm som kompisar.)

Jag har ca 150 Odd Mollyplagg.

En gång när jag var liten och skulle till vårflodsparken sprang jag runt och sa att vi skulle till "vårdcentralen" och bada.

Jag är liiiiivrädd för sprutor.

Jag kan äta hur mycket som helst, är verkligen alltid hungrig typ.

Jag spelar piano och har gjort i snart 2 år..

Jag varit med i en Roxette-video.

Jag har varit modell för H&M som liten och pussades med en jämnårig kille på bilderna (var typ 4-5 år)

Jag aldrig i mitt liv kommer äga en glittrig magtröja som det står "Emporio Armani" på typ. Det är
det fulaste som någonsin kommer existera.

Jag spelar trummor, har ett eget trumset på rummet.

Jag har en inbyggd väckarklocka i mig (inte bokstavligt). Om mobilen väcker mig 07:00 vaknar jag alltid 06:59:59 typ.

Jag sjungit du gamla du fria på en lyxrestaurant i Las Vegas, då var jag liten.

Jag trodde det hette "din sol din himmel, dina händer grööööööna" När jag var liten.

Listan kan göras skitlång, men jag ska inte tråka ut er mer. Där fick ni veta lite småhemligheter om mig själv. Puss!

If I was a rich girl, nananana...



Om man ändå var rik.  Då kunde man köpa dessa underbara skapelser från Marchesa. Drömmar.  

La la la la la la.

God morgon sötnosar! Jag vill verkligen inte gå upp. Men det måste jag. Har inte klätt på mig och ska iväg om 20 min, stress stress! Jaja, idag ska jag packa klart inför klassresan imorgon.

Puss!

I'm walking on pink clouds and I'm singing all over the world.

Provade precis min skolavslutningsklänning. Den sitter jättebra, är lite stor. Den är i storlek 1 och jag har storlek 0. Men asså den är så fin så de gör ingenting. Jag kommer börja gråta som ett litet barn i kyrkan. 1. Vi sjunger så fint så man blir ju helt tårögd och tänker på hur underbar sommarn är. 2. Jag kommer kolla på mina vänner och tänka: jag kommer sakna er så. 3. Jättemånga lärare blir vi av med och kommer aldrig ha igen. 4. Lyckliga tårar för nu är det sommarlov.
Men det är 1 vecka kvar.

Vi kommer mötas 8:00 i skolan tror jag för att sedan marschera vidare till skolans kyrka. Där sjunger vi en massa låtar i alla möjliga olika stämmor. Sen springer man ut från kyrkan och bara typ gråter. Även fast skolan inte är helt slut. Sen går man tillbaks till klassrummet, får sitt terminsintyg, en kram och ett "tack för de här åren" och det är då tårarna kommer. Asså jag kommer fan störtböla. Hahahaha! Men sån är jag.

Jag tänker alltid såhär: det här är sista gången jag... har en lektion med den här läraren/sitter i det här klassrummet/går i mellanstadiet osv. Det är sånt som gör mig sådär gråtig. Hehe, fy vad töntig jag är.
Idag hade vi vår sista lektion med våran SO och Engelska lärare Sara. Det började allt svida lite i ögonen och när jag kollade mig omkring för att se om det var fler som kände så.. Näj, då vare ingen som kände samma som jag. Så jag fick hålla det inne. Men då kom Vendela fram och typ störtbölade och bara kramade om Sara och då kände jag att jag inte var ensam.

Jag kommer precis den dagen som jag får sommarlov göra en ny kategori med namnet: "mitt sommarlov". Där kommer jag skriva allt som händer, så man kan kolla tillbaks hur mitt sommarlov va när jag var 13. Nej.. Nu ska jag faktiskt ta och göra mig i ordning, ska upp 6 imorgon.

Puss, kram och en stor påse godis.

It's all about the details.

Hej! Jag har inte mycket att visa er idag. Idag gick bra och fort. Vi fick veta vilka vi ska sova med och som tur var fick jag och Vendela åtminstonde samma stuga. Sen tog jag, sandra, vendela och charlie och gick till gallerian. Där skulle Vendela köpa sig en tröja eller något. Hon köpte 3, de blev billiga, 200 kr typ. Sen gick vi t H&M och ingen köpte nåt. Jo, Charlie köpte flipflops och resten provade lite grejer. Sen gick vi t NK och såg en hel del som intresserade oss. Jag ville köpa en miljard Luella, Marc Jacobs och Mulberry-väskor. Hur som helst, nu vill jag äta jordgubbar. 
Någon som vill ha jordgubbs-picknick med mig?'


Summerholiday!

Åh, om en vecka och 2 dagar får jag sommarlov. Det efterlängtade sommarlovet. Och om 1 vecka och 4 dagar lämnar jag sverige för en 20 dagars lång resa till Los Angeles, San Francisco och Las Vegas. Den här klänningen ska jag har på skolavslutningen torsdag den tolfte juni i kyrkan när vi sjunger så fint.
Är inte livet helt ljusrosa?

I like you.

Jag önskar att jag var lång. Och lite äldre. Och bara helt enkelt va vuxen nog att ha en sån fin långklänning. På mig nu hade den sett konstig ut. Men på någon längre och kanske äldre hade den varit superb. Från Twist & Tango. 899 kr.

Snövit

Hej! Jag har nu flyttat över bloggen till publishme.se! Det har nog gått bra ska jag tro. Lite annorlunda är det.Nu sitter jag och äter ett sånt där perfekt äpple. Ett snövitäpple kallar jag det. Klarrött skal och kritvitt inuti. Saftigt och gott är det. Åh, jag tänkte ta en dagens outfit bild innan idag och nu har jag redan myskläder på mig så det är försent. Vi hade fotbollsmatch mot Älvsjö Aik typ idag. Det gick jättebra, vi vann med 3-1. Dom va typ askaxiga i början och man bara såg på deras blickar och så: vi kommer vinna. Liksom.. Men! Ändå vann vi över dem som ligger i topp i sankt erikscupen. Puss!

Cream.

image232image233
image234
Förlåt Lisa, som i Lisaplace. Jag köpte en sådan "gräddbakelse-kjol" som du köpt. Från H&M young, 149 :-
Den kommer trivas i min garderob och bli välanvänd nu till sommaren.
Idag har jag på mig en lös, randig skjorta från H&M och jeansshorts från Gina Tricot. Och så halsbandet, med galgen, det jag gjort själv. Det är lite av en ny favorit i smyckeskrinet.
Puss puss.

RSS 2.0