Rubriker är svåra att komma på en sån solig dag som idag. Jag ger den inget namn, den får va som den är, precis som jag.

Hej. Rubriken blev lite knasig tillslut, hihi.. 
Har redan varit uppe i.. Ja-a.. 8 1/2 timme.. Vaknade ungefär 10 i 7 i morse. Då var jag ensam hemma med min lillasyster. Vi tog vara på ögonblicket då vi inte bråkade och gjorde oss en brakfrukost och sen gick vi ut och solade, lyssnade på musik, målade naglarna och testade olika läppglans. Sånt man gör när man är tjej liksom. Hon stormtrivdes! Sen kom mamma och hennes man hem (min systers pappa) och vi åkte till eriksdalsbadet och minsta systern följde med också.  Där bytte jag om till bikini, smorde in mig och badade efter det.

Jag hade 3 bikinis med mig, haha.. Sen la jag mig för att sola och gissa vem som somnade i 1 timme. Det var så skönt. Nu har jag även skaffat mig årets första bikinilinje. Fint.

Flower power del 2.

Forever 21 har väl de finaste klänningarna i världen? De har iallafall de mest prisvärda klänningarna. Jag kanske skippar den klänningen nu. Eller? Den här blombomben fick mig nästan att glömma indiska klänningen, kan jag verkligen hålla mig i 2 veckor? :P
image231
Det beror bara på hur långt den går, vill inte ha en knälång klänning.  Lite kortare ska det vara. Gärna chiffon såklart.

Flower power.

Hello my dearest.
Idag när jag gick runt i ringen och kollade lite gick jag in på Indiska och hade en del förväntningar, har alltid gillar den affären. Där såg jag en klänning som var så underbar att jag trodde jag skulle smälla av. En ljus, blommig chiffonklänning som var precis över knäna. Jag höll upp den, klämde lite på den, provade den, kollade på den på långt håll och bestämde mig sen för att inte köpa den.  Jag har ju gett mig själv shoppingförbud i 2 veckor, tills jag kommer till Usa.. Men ska jag köpa den, den var ju så perfekt?
image226image227image228
Bild 1. Jag som försökte få en fin bild på hur jag "mellanmålar" mig mätt i sommarsolen. Bild 2. Min tröja som jag gjort om lite och ett smycke jag gjort själv. 3. Ett supergott mellanmål, ska ge er ingredienserna.
1 dl jordgubbsyoghurt, lite start original, 1/2 skivad banan, några hallon och några vindruvor. Det var supergott!


Disappear

Hej! Förlåt för en dålig uppdatering.. Men får väl rabbla upp lite saker att skylla på.
Jag gick ju till skolan som vanligt, men sen så sms:ade mamma och hon sa att vi skulle till Sachsska barnsjukhuset för att min hals varit så svullen. Har varit som förlamad liksom och så. Väntetiden var Skitlång (ursäkta språket) och efter några timmar fick jag bli undersökt och det var bara en infektion i halsen. Men nästa vecka om jag mår likadant ska vi tillbaka och ta lite blodprover.

Usch, min hals är verkligen hemsk. Jag kan inte sträcka på den alls, och struphuvudet är stort som ett äpple känns det som. Imorgon har vi egentligen match men jag kan inte gå. Får önska det bästa till mitt lag!

Nu kollar jag på du är vad du äter och man vill.. Hmm.. Liksom inte äta då. Konstigt.

Make it cheap or make it expensive

image225image223 image224
Har du inte råd med en volangklänning från Marchesa för ca 27 000?
Då kan du hitta en klänning för 450 kr och ett skärp för 470 kr från Asos.


-Voila! Du ser helt plötsligt ut som om du har en marchesaklänning på dig. Eller iallafall nästan..

Dagens

Dagens Outfit, dålig bild. Men mobilen skulle dö när som helst och jag hann inte ta en ny bild.
image221
Tröja - H&M, Väska - mormors gamla, jeans - cheap monday, skor - H&M.
Jag slank in på Stadsmissionen och hittade en ursöt klänning för endast 50 kr. Den ska jag ha snart, så fort jag får tilfälle. :-)

Dancing queen

Miu miuinspiration är det på mitt senaste kap. Från H&M, 300 kr kostade den. Visst är det lite likt Miu Miu's supersöta klänningar. Den är dock väldigt kort. Man kan ha tights eller jeans eller matcha den hur man vill.
image220
Bild från Frida Fahrmans blogg.

Baby baby.

Hej min käraste läsare! Idag har varit en kul dag, på pianot gör jag väl framsteg, men sjönk ihop lite när jag såg hur en 10åring kicked my ass i talang 2008. Men men, jag är väl inte skapt för de vita och svarta tangenterna.
Hur som helst, de blir en händelserik helg:
Imorn möts Sandra, Vendela, Jag och Ebba för att ta oss en tur på grönis. (Gröna lund.) Sedan vid fyra-fem tiden tar vi tåget till typ .. Nyköping tror jag? och sover över på hennes fina land, badar, hoppar studsmatta och sjunger rösten av oss till Perelli. Sen åker vi hem söndag morgon, då äre plugg resten av dagen. Trevligt trevligt.

Köpte mig ett par skor idag. Inge dyrt, men något snyggt! 
Ett par liknande flätade läderflipflops med fuskmocka-fransar på. Man måste vara modig för att bära dem, dem är speciella på sitt sätt. Lite indian över dem faktiskt. Kan tyvärr inte lägga in någon bild, men gör de så fort jag kommer tillbaks, söndag tror jag.

Dagens låt: Miss Li - Oh boy
Dagens artist: Jason Mraz
Dagens kompis: Hmm.. Frida tror ja.
Dagens beroende: Fotboll, någon som vill ut och lira lite innan solen går och lägger sig? ;-)
Dagens klädsel: Svarta jeans från Cheap Monday, tee med tryck från Cubus och ullkofta från Odd Molly. 
Dagens saknad: Farmor, jag tänker på dig varje sekund. Du var och är fortfarande mitt allt. Vila inte i frid, lev livet där uppe i himlen. Plantera blommor, dansa, men glöm inte bort mig.

Hasta la vista, Babies!


Daddy

Min pappa är bara så himla bäst. Han är världens bästa pappa. Jag älskar honom så mycket. Han är en sån förebild för mig. Ville bara säga det. Honom kan man lita på. Min älskade pappa.

Äppelträd

image218
image219
Så himla fint. Trots att vädret kanske inte är soligt och somrigt hindrar det inte mig från att ta somriga bilder.
Äppelträdet som står närmst verandan har fått såna där fina vita/rosa blommor som doftar fantastiskt.
På bilden ser du en bolero som är från min egen klädlinje, har dock inte kommit på något namn än. Men syr allt själv.


Gossip girl

Åh vad glad jag är! Efter en lång paus från Gossip Girl kom det äntligen tillbaks. Satt klistrad varenda sekund av programmet. Har bestämt mig för något otroligt löjligt. Men att jag ska klä mig lite gossipgirl aktikt på tisdag. För att jag älskar G.G så mycket. 
Vill så gärna vara med i Truly the best outfit. Men är inte över 18 såklart. :-( Hade bestämt allt och så. Har lite kläder som liknar Blairs ganska mycket. Men men, life goes on!
image217
Kisses
eran Allasjulia

När jag blir stor vill jag bli en prinsessa

När jag blir stor vill jag bli prinsessa. Med kjolar från Miu miu, klänningar från Marchesa och väskor från Marc Jacobs.
image204image205image206

____________________________________________________________________________________________
 

Söndagskväll.

En önskeoutfit för stunden. Fast önskar gör jag inte längre, om en månad köper jag rubbet på F21 (www.forever21.com) som är en av de mest omtalade affärerna runt i bloggarna.
image202
image203

Hittade inga skor som föll mig i smaken till den här outfiten. Men ett par svarta gladiatorstövlar i läder till det.
Kostnad: Solglasögon - 40 kr jumpsuit - 180 kr
Ni ser ju själva, det är ju nästan gratis. Och jumpsuits som är så hett, aj det bränns!

What's hot and what's not

Ledsen att jag är så sen med veckans hot and not. Men här kommer det, enjoy!

Hot:
*Blazer - en marin, guld, eller svart blazer är så snyggt. (Blazer = kavaj) Dock får man försöka att inte göra det för välklätt, gör som Elin Kling tipsat i Vakna!. Vik upp ärmarna och ha en rockig tischa under. Det gillar jag
*Din Sko - sen trean har jag varit ganska emot Din Sko, jag tycker för de mesta att de gör saker som bara ser B ut. Men nu på senaste tiderna har de tagit sig i kragen och gjort ett par riktiga guldkorn. Deras jesussandaler är ju bara så fina.
*Fransar - många har tvekat på om det verkligen är en trend, men inte jag. Så fort jag kommer till Los Angeles ska jag försöka hitta en väska med fransar, en klänning med fransar eller vad som helst som ger lite indianstil. Superfint tycker jag.

Not:
*Keps - visst, jag har det ibland. Unga tjejer som jag och lite uppåt kan väl ha det då och då. Men kvinnor på 30 bast ska inte ha keps, då ser de ut som lastbildchaufförer.
*Flip Flops - Det är inte rätt på något sätt. Okej, kanske på stranden ifall man inte vill smutsa ner sina skor med sand.
Men att gå på stan är ett big no no!
*Spetsigt - nu inriktar jag mig på spetsiga skor. Smala, spetsiga. Alldeles för mycket Paris Hilton, alldeles för mycket transvestit. Usch!

My heart will go on

Hej, har precis tömts på tårar till favoritfilmen Titanic.
Ville bara säga vilken höjdpunkt tisdag kommer bli, en massa kul kommer hända!
Tisdag: min låtsaspappa kommer hem från filmfestivalen i Cannes, pappa kommer hem från jobb i Los Angeles, jag flytter över från mammas sida till pappa, gossip girl börjar igen, orienteringsdag, fotbollsmatch mot Boo ff..

Godnatt mina favoriter, tänkte tipsa om den bästa bloggen som gör iallafall mig glad. Hon har inspirerat mig ett tag nu.
lisaplace.devote.se äger det liv jag skulle välja efter mitt. Tror jag.

Om jag var flickan med guldbyxorna

image201
Om jag hade 10 000 över, skulle den här bli min. Balenciaga.

Imagination is real

Hej! Den omtalade klänningen från H&M blir min i slutet av maj. Förhoppningsvis, just nu ligger den på lågt pris men man vet inte vad den stiger till. Jag håller adressen hemlig för att ingen annan ska köpa just den. Då minskar min chans. Men hur som helst, imorgon kommer jag ha en riktigt trevlig dag.
Planer: Vakna, ligga kvar i sängen ett tag och njuta av livet. Ut och jogga ett tag, komma hem och äta en stor nyttig och hälsosam frukost med frukt yoghurt, juice och vitamintabletter. Sedan ta en härlig dusch och sen börja sy på en trevlig kjol!
image200
Titta så söt den är! Den är dock väldigt kort så man får väl ta något under. Men den är mönstrad, färgstark, lite udda.. Ja.. Allt jag vill ha och som passar mig. Strl 34 är den i också så det skadar ju inte, även om jag helst hade velat ha den i 32! :-) Tänk mig gå i Los Angeles med denna och ett par gladiatorsandaler, nice på riktigt!

The sun is down but i'm not

image198image199

Två små saker jag hittat på tradera! Billigt som tusan är det också. Just nu ligger klänningen på 6 kr och jackan på 55 kr. Dock ser jackan lite stor ut, men men. Ska jag slå till på någon av dem?  I sådana fall får jag försöka övertala min låtsaspappa att han får buda så ger jag han pengar sen.
Ps. tänk den jackan till ett par skit tightajeans och ett par ankelboots. Juicy...
Godnatt
eran Allasjulia

I denna ljuva sommartid

Rubriken stämmer inte alls in. Ändå har jag sommarkänslor ända ut i tårna. Jag har fått så mycket beröm för mina kläder i veckan, förstår inte vad jag gjort annorlunda om jag ska vara ärlig. Men men! Jag har redan planerat vad jag ska ha på mig imorgon och det blir heels som gäller, inte jättehöga men så det räcker. Ett par skinnstövlar i brunt som är mammas gamla.
image197
Underbar clutch, var ifrån den kommer är jag inte riktigt säker på, hittade den bland mina bilder men jag tror den är från Urban Outfitters, skulle kittla dödsskönt i accesoarkistan.

Förresten, det var en tjej i en affär häromdagen som stoppade mig och sa: jag måste bara säga att du har otroligt fina kläder på mig idag. Bara så du vet, och jag är stylist. Hihihi, det gjorde mig glad. men jag har inte velat berätta det eftersom jag var osäker på om hon talade sanning om det där med att vara stylist, men wth. det är tanken som räknas!

Nu ska jag sova, måste verkligen somna lite tidigare istälelt för midnatt, men jag har så svårt att somna ibland.

Fashionista

Jag är besatt av kläder, det är nästan löjligt.
För er som inte fattat det än åker jag då till USA, alla shopaholics hemland och ännumer hemstad, Los Angeles! Var där i sommras och det är 5:e eller 6:e gången jag åker till L.A. Tänkte bjuda på min favoritshopping i us, ifall ni vill se!

Victoria's Secret
Jag blir bara så lycklig av att gå runt i en Vs affär, rosa överallt och bara så flickigt och såå Julia. Billigt som fan är det också. På sommaren är det 75% rabatt på så gott som allt i affären. Där ska jag gotta mig lite i sommar ;-)

Forever21
Bloggvärldens favoritaffär. Billigt som 17 och fint som 18.. (Skämt åsido). Jag gick in på hemsidan och hittade ca 9 plagg jag ville ha, ca 80 dollar landade det på. Ioförsig hittade jag en del på sale, men 80$ = 480 sek. Cheap!

Marc by Marc Jacobs
Deras "Special items" är det bästa som någonsin hänt. De säljer saker för billiga priser och det säljs bara i huvudbutikerna. Såg t.ex en väska som jag tvunget ska köpa där för 35$.

Har en massa fler på lager, men de var nog mina 3 allra bästa. Plugg väntar! C ya!

eran Allasjulia

"Go either very cheap or very expensive. It's the middle ground that is fashion nowhere."

Budget vs. Lyx
image194 ca 5500 kr från Gucci
image196 ca 120 kr från Forever21

Ja, vad väljer man? (ironiskt) ;-)

Daily outfit

image193
Dagens outfit, väldigt dålig bild.
Tischa - Monki
Kjol - JC
Solisar - H&M
Rött nagellack - Dior

Enkelt och bekvämt!

Med en blomma i min hand

Ny kategori, hiss & miss. Där inriktar jag mig på en designer varje gång och kör hiss och miss varje till varannan vecka.
Veckans designer: Alexander McQueen

Hiss:
image190
Komentarer: en riktig karamell, somrig men samtidigt festlig. En riktig hiss!
Miss:
image191
Komentarer: den var så ful så jag finner inga ord. En riktig jävla (ursäkta språket) miss.


Shopping

Hej! kom precis hem från en ca 2 timmars runda på söder. Har shoppat lite olika grejer och fynd var det alltihopa!
Dagens outfit: svart kjol - JC, hallonröd tischa med texten slacker och ett tryck - junkfood, gråa kortkorta tights att ha ifall kjolen blåser upp eller dyl. - abercrombie and fitch, sandaler med "diamanter"(stenar) - H&M.
Jag gick först till stockholms stadsmission där först hon i kassan berömde mig och sa: snygg outfit! Tack sa jag.
Där köpte jag en skitsnygg jeansjacka för 120 kr och en marinblå quiltad väska för 120 kr. Sen gick vi till någon affär  som jag tror hette iTrend där det var rea, 100-150 kr kostade allt. Där hittade jag en guldväska som jag tyckte kändes fin, 100 kr kostade den och jag märkte hur "lite" pengar jag hade kvar ifall jag skulle hitta något annat. Då fick mormor min marinblå väska för 100 kr och jag hade mer att shoppa för. Sen gick jag till monki och köpte den där nagellackströjan som funnits på Ebba von Sydows blogg, 100 kr kostade den. Sen vidare till H&M och köpte ett par balla brillor för 60 riksdaler.
image186image187image188
image189
1. Guldig väska (mycket finare i verkligheten) - iTrend 100 kr
2. Nagellackströja - Monki 100
3. Jeansjacka - Diesel/stockholms stadsmission 120 kr
4. Solglasögon/pilotbrillor - H&M 60 kr

Shit vad jag fyndar! Men måste dra ner lite på shoppingen, annars är jag pank innan sommaren. Har bara den här veckan köpt 2 jackor, 3 shorts, 4 tröjor, 1 kjol, 2 väskor, solglasögon. Allt har gått loss på nu sammanlagt 3000.
Inte bra, hur fasen ska jag hålla mig till 14 juni då jag far iväg till Los Angeles?

Anyway, ha en bra dag! Nu ska jag sola i trädgården!

When the night comes falling..

Nu bestämde jag mig, imorgon köper jag ett par wayfarerkopior från kanske glitter eller så. Jag har väntat för länge. Ett par svarta bågar blir det. Sen en jeansjacka också, och kanske en rosa volangklänning och jag har lust för det. Och varför inte ett par till skor när jag ändå håller på?
Nu ropar john blund, godnatt darlings!

A bed off roses

En sån somrig outfit, turkost är jättehett just nu. Se bara Sofis mode. Väskan kostar ungefär 26$ vilket jag tror motsvarar ca 144 sek. Inte så pjåkigt alls!
image182
image185image183 image184
Scarf att knyta runt huvudet - forever 21
Jeansjacka - Monki
Klänning - Ben Sherman
Väska - Forever 21

Den jeansjackan var för söt ju, jag fullkomligt älskar monkis grejer. Ska nog ta en titt förbi där imorgon. Det är ju så billigt också. En rosa volangklänning såg jag på hemsidan, den vill jag ha. Och en massa kjolar!


Words like violence, break the silence.

Hej! Allt har varit så fint idag, har varit allmänt lycklig mesta delen av dagen. Började med att Vendela och jag vaknade upp efter att hon sovit hos mig. Vi lever kvar i lågstadiet och valde därför att klä oss likadant, hihihi. Det blev ett I love pink linne och rödvita shorts. Sen så tog hon på sig en svart kofta och jag en grå, jag tog en jacka också eftersom det bara var 8+° ute.

Senare mot dagen steg värmen rejält och jag ångrade att jag tog jacka och sånt. Men jag, olof och ludde pallrade oss till stockholms stadsmission och jag hittade en jeansjacka som jag ville ha. Så *pip* billig var den, 80 kr. Imorgon tar jag första buss dit och gör den till min, den var midjekort och helt perfekt. Att jag inte köpte den var stupido liksom. Hursomhelst, vi åkte vidare och jag lämnade mig själv vid skanstull för att ta en runda på ringen inann jag hade pianolektion. Där så hittade jag lite good stuff ska jag säga. En kjol som var svart och lite blandning av en pennkjol och en vippig kjol. Så svårt att förklara. Den köpte jag på JC och den kostade 249:-, jag hade presentkort så det kändes inget alls i plånboken. Sen gick jag till H&M och köpte årets fynd asså. Ett par skor som var en liten blandning av gladiatorskor/jesussandaler/flipflop, dom hade "diamanter"(stenar) på sig och var så himla söta så jag kunde inte hålla tassarna borta, 49:- kostade dom. Tänk vad fin jag kommer vara imorgon med ny kjol, jacka och skor.

Min mormor och morfar kom hit idag också. Vi åt trerätters hemma,
*förrätt: Grillad haloumi med pressad citron på.
*varmrätt: grillad fläskfilé med ostravioli till
*efterrätt: jordgubbar med vaniljglass och vispgrädde

Kramar och en massa sommarhälsningar
eran Allasjulia

ps. Jag spelar samma position som caroline winberg gjorde som ung, höger ytter mittfält. hihihi, ska jag följa hennes spår och bli victorias secret modell jag med? skämt åsido

Hot and Not by Julia

Då vare dags för veckans Hot and Not lista!

Hot:
*Jeansjacka - förutom skinnjackan är jeansjackan ett måste i vår/sommar! Gärna ganska kort och matcha till en stor t-shirt och en gigantisk väska eller en färgglad clutch!
*Byxdress - I ett tidigare inlägg visade jag en ursnygg svart ärmlös byxdress från topshop, en sådan vill jag ha!
*Korta byxor - Jeans som är liiite för korta är superhett, ta det med ett par schnygga heels, en midjekort bikerjacka och någonfärgglad accesoar, och voila! Du är suuperhet

Not:
* Fjortisar - På valborg såg jag några tjejer i 13-14årsåldern som delade på en ciderflaska med typ 0,4% alkohol, 20 min senare såg jag dem dansa runt och vara "aspackade". Och såklart hade de canadatröja, tuperat hår och solglasögon större än Paris Hiltons fötter. Nej, att vara fjortis är så ute.
* Tantigt - usch, fy och blä när man ser en 60-bast kvinna trippa runt med gucciväska, och hennes man med armanikeps. Bara på grund av det tycker jag nu att det har blivit ganska tant-stämplat med gucci.
* Friis & Company väskor - Jag har själv en sådan i ägo, men den ligger på hyllan sedan ett tag tillbaks. Alla har sådana, och har haft sen .. ja, vad? 1800? Dom har ju funnits i all evighet. Nej, nu har vi tröttnat på dessa danska väskor.

Ses nästa vecka med ännu en hot and not lista!

It's a beautiful day

It's a beautiful day ... or not!
Anyway, ledsen för torka inom blogguppdatering. Loggade in på en annan data, glömde mitt lösen, skickade det till min mail och det nya lösenordet funka inte. Så gjorde jag om och om igen, aldrig funkade det. Men nu gick det äntligen.
I alla fall, jag är ju tragisk. Jag har just nu på mig ett rosa linne med texten I <3 pink, rosa strumpor, rosa halsduk och läser en rosa bok. Utomhus bär jag en rosa trenchcoat och vita skor med rosa ränder från adidas. Hahaha, nörd?
Idag har vart en ganska okej dag, förutom att det inte precis blev min favoritmat i skolan, skinksås och pasta. Det är geleklumpar i! Uschi! Imorgon har vi idrottsdag och man behöver matsäck. Jag ska ha med mig en baguett med all möjlig sorts fyllning och till det en god fruktsallad tror jag. Hur gott låter inte det?
På tisdag har vi match mot Boo FF tror jag, hemmamatch. Det är skönt.. Vi är inte precis St Erikscupens bästa lag, men skitsamma. Idag var jag på Emmaus för att kolla vad dem gick för, hittade en kjol som bara va så där perfekt, men den satt på skyltdockan och var tydligen inte till salu. Sen såg jag en fin jeansjacka, det är vad jag förståt så hett så det bräns nu för tiden, 240 riksdaler fick man betala för den. Men de hade jag inte! Men så snart jag skaffat IDkort jag har tillgång till cash dygnet runt! Sounds sweet, fick nämligen mitt kreditkort idag.

Håll ögonen öppna, om mindre än en timme kommer veckans Hot and Notlista, missa inte!

Xoxo
eran Allasjulia

Baby i can reach your mind

Asos.com har den sötaste klänningen just nu. Man lär känna sig jättesomrig i den med tanke på hur söt den är.
image179
Detaljerna är supersöta, klänningen går loss på 454.72 sek! Värd vartenda öre!

Förresten; har legat ute i hammocken idag. och jag har fått färg i ansiktet. ser alltid så blek ut och nu var jag nästan lite rödbrun över kinderna. Inte mycket färg, ganska lite. Men lite färg är fortfarande färg, right?


Partaja with some nice bags!

Väskparty, som jag lovat er mina bästa.
image171image172image173image174
image175image176image177image178
Knäpp som jag är så höll jag inte reda på var vilken väska kommer ifrån. Men den rosa kommer från Miu Miu, Den svarta i början är från Marc by Marc Jacobs, de bruna och vita väskorna med grå bakgrund är från DKNY, den korallfärgade väskan är från Marc by Marc Jacobs. Resten är från Balenciaga, asos och Miu Miu, men vet inte vilken som är från vad.

Det var alltså maj månads väskparty. Ni får vänta till Juni innan nästa väskparty!
Rösta gärna på eran favorit.

Ps. Om jag får tag på hon som hjälper mig med att designa min blogg idag så ska jag inskaffa mig en ny design idag.
Pussar och kramar

eran Allasjulia

When they say hot, I say cool

Den söta rubriken kommer ifrån några av alla texter till plaggen ur Odd mollys kollektion: "Amore spare integritas".
Iallafall, igår bar min stilikon Elin Kling min drömkjol från Topshop, som jag tror bara går att köpa i USA. Men jag ska köpa den i sommar när jag kommer dit. Men Elin passar i den som handen i handsken, hon har världens finaste kläder, när ni vill byta garderob med Paris Hilton vill jag byta med Elin Kling
When you say hot, I say cool

image169
Elin Kling's Helt underbara kjol.

Jag anpassar mig efter er.

Det var någon som undrade hur gammal jag var, hur lång jag var och hur mycket jag vägde. Jag är 169 cm ungefär, vikt vill jag inte ge ut, men är nöjd med vad jag väger, skulle aldrig få för mig att banta eller så.
Du som undrade, avrför undrade du? Svara gärna i mail.
Hur som helst, de blev inge väskparty idag. Fick bara aldrig den tiden.
Nu ska jag nog gå och lägga mig, eller iallfall göra mig i ordning för kvällen.
Kramar och pussar på er!

It's all about words

Godmorgon! Ligger kvar i sängen med laptopen i knät. Ska snart gå upp och äta frukost. Hursomhelst, dagens planer är inte många, ska ta mitt träningspass och sedan cykla lite extra på motionscykeln.
Förresten, Amanda (Jamanda.blogg.se) har en tävling om bloggdesign. Jag är med där, gå med du också! hon är jätteduktig och så. Jag hoppas verkligen jag vinner.
Senare idag kommer månadens väskparty, jag väljer ut runt 10 väskor som faller mig i smaken under maj månad.
See you soon!

eran Allasjulia

You are sweet as honey dipped in sugar with caramelsauce on top.

Min önskeoutfit för stunden.
                      image165

image167image164image166
                           image168

Hatt - Marc by Marc Jacobs
Korallfärgat/Rött armband med gulddetaljer - Marc Jacobs
Byxdress - Topshop
Röd väska med gulddetaljer - Marc Jacobs
Gräddvita midheels - Topshop

Övriga komentarer:
Byxdress är supersnyggt om man matchar den rätt, den är jättehet och ett måste nu i sommar.
Hatten är också supersnygg, om den är inne? Det har jag ingen aning om, men hey.. Man måste tänka outside the box ibland. Tänk pojkflicka/preppy!
Röda detaljer till en annars ganska diskret och tråkig är som strössel på en mjukglass, pricken över i liksom. Hade också varit snyggt om man bröt av med någon oväntad färg också, kanske turkos?

I'm not gonna write you a lovesong, cuz you ask for it, cuz you need one

Jag har hittat den perfekta kjolen, drygt 300 kr får man betala för den underbara kjolen som min stilförebild Elin Kling såklart redan har.. Imorgon skaffar jag ny design, inget speciellt.. Bara något grönt tema..
image163
Den här sailorinspirerade kjolen kommer från Topshop.
Tänk den högt upp i midjan, till ett vanligt vitt linne, en oversize kavaj med uppvikta ärmar (jag har lyssnat på Klings tips från vakna! i tisdags) och håret uppsatt i en tuperad tofs. Det vore så otroligt fint, ser jag kjolen i usa så får den följa med mig hem.
Topshop har även fler drömmkjolar, www.topshop.com

Hot and Not

Nu ska jag börja med att ungefär en gång i veckan skriva lite vad som är Hot och vad som är Not enligt mig :-)

Hot:
*Kjolar. Vippiga, underbara kjolar. De är pricken över i nu i sommar och speciellt om de har hög midja.
*Färgglada nagellack. Lägg undan alla mesiga färger, satsa på neonfärgat, svart.. Våga använda färg!
*Strumpbyxor. Om vädret tillåter; ta fram ett par grovstickade strumpbyxor till någon söt tunika, det är en riktigt bra kombination så man inte är allt för tråkig.

Not:
*Spetslinnen. Jag tycker att sånadära enfärgade linnen med en typisk spets nere på kanten och uppe på linnet är rent ut sagt fult. Jag skäms inte över att säga det. Det ser billigt och jaa.. inte fint alls. Ett stort Not!
*Burberrymönstrat. Det kopieras hit och dit, från att ha varit ett relativt fint mönster till att bara se billigt och oäkta ut.
Nej, burberrymönstrat får läggas på hyllan just nu.
*Att se likadana ut. Canadatröjor hit, 96byxor dit.. Kan folket inte lära sig att det är inte snyggt att vara en kopia av dem andra. Att följa mode är en sak, att ha på sig det som är "inne" är också ok. Men att gå runt i likadana kläder, köpa ett plagg för att "alla andra har ju ett sånt, då måste jag också ha det." är inte ok. Tummen ner för kopior!

Håller ni med? Eller är jag helt ute och cyklar?




Vill ha-väsk(or)a!

Vilken supersöt väska, hur fint det än är med stora väskor så har jag redan en gigantisk i gräddvitt från DKNY så jag skulle gärna ta emot denna skönhet. Ser jag den i USA så kanske jag slår till. Men har sett en annan väska från Marc by marc jacobs som jag vill ha som kostar = ingenting! Eller nja, 200 kr går väskan på och 100% äkta är den, det är "special items" som är extra billiga och finna bara i huvudaffärena. Iallafall, den ursöta chokladbruna bagen från DKNY kostar ca 1800 kr. Jag funderar på att investera en väska som både smakar och isåfall kostar det också.
image161 Visst är den superduperultra söt?
Sen så såg jag en väska från donna karan på myself and friends igår och då kostade den 2500 kr +..
I usa blir den min för 1500, men jag kan inte ha en till vit designerväska, smutsar ner dem direkt.
image162 Den ser rejält stel ut på bilden men hängde sådär snyggt på armen när jag provade den på myself and friends.. Smutsig blir den på 1-2 dygn, men drömma kan man..

Shopping!

Hej, nu är jag tillbaks från pappa! Jag har haft det jättekul och har firat valborg med säkert minst 20 olikakompisar.. Jättekul! Idag har jag shoppat med pappa! Han bjöd på allt, det var så skönt att inte behöva bli av med några pengar!
Har bilder på allt nedan.. Väldigt dåliga bilder, det är mycket snyggare i verkligheten!
image152
image158image154image155image156image157image160
1. Allt jag köpte
2.Linne med resår upp och mer utsvängt ner - 129 kr Gina Tricot
3.Mörkbrun t-shirt som jag såg brun ut i (!!!) - 99 kr Gina Tricot
4.Vit och rödrandiga shorts - 149 kr Gina tricot
5. Jeansshorts - 299 Gina tricot
6. Tygshorts i en längre modell, blå och vitrandiga - 199 kr Gina Tricot
7.Ett underbart linne som det bara stod julia på, tillhör miss pink liksom - 99 kr Gina tricot
Sen så köpte jag mörkgråa grovstickade strumpbyxor från MQ, 149 kr plus 3 par steps från MQ för 100 kr.
Och så köpte jag en brun och vitrandig med guld-detaljerbikini från H&M för 160 kr (SKIT-billigt), 6 par trosor (jättesöta) för 200 kr också från H&M.
.. Och! För er som läst min blogg länge så i ett inlägg tidigare så skrev jag om en trenchcoat i rosa från Zara som jag ville ha, den har jag fått! 950 kr kostade den och jag tycker den är så fin!
   image159
Det var allt från shoppingen idag, kommer inte shoppa mycket mer nu innan sommaren förutom kanske någon väska, en skjortklänning och en vit kofta plus ett par ballerina skor, sen blir det att spara pengarna till usa i sommar!

Pussar och kramar,

eran Allasjulia

RSS 2.0