Så undebar!

Vill bara tillägna inlägget till Hovstallets finaste och bästa häst, Pluto Maestro men kallas Maestro.
Ville bara säga det, jag älskar den underbart kritvita hästen.
image100

Puss på Maestro.. och Dunhill också :-)

förresten, lägger in bilder på shoppingen idag; gråa och gula tights från h&m behövdes till soarén 4/3
69:50 får du betala för dessa två , ganska billigt oc bra :)
image101
Bilden blev ganska konstig, men ändå :-P


Hovstallet

Tjena! Har precis bakat härliga chokladbollar som vi ska äta ikväll till någon bra film.. Det är tjejkväll ikväll.. Min låtsaspappa är i malmö och det är bara jag, mamma och mina systrar. Idag har jag träffat vendela och amina. Det var jättekul, först gick vi t gina tricot och provade lite kläder och solglasögon, sen gick vi till cafe la rose på drottninggatan och fikade lite. Sen gick vi till weekday och lekte lite och provade svart läppstift :P Sen gick vi till souk och kollade klänningar och så. Sen så planerade vi först att vi skulle åka lite båt, typ ta djurgårdsfärjan men vi struntade i det och tänkte åka upp med katarinahissen men de gjorde vi inte heller, istället gick vi till h&m och jag köpte tights, har inte tagit några bilder på dem men jag lovar att lägga in bilder sen. Sen mötte jag Ylva och mamma och mina systrar vid hovstallet, vi fick rida på världens finaste häst som heter Pluto Maestro.. Vit, fin och helt underbar. Hovstallet ligger vid dramaten och där bor många som jobbar på hovet och även några kungligheter t.ex prinsessan madeleine. När vi skulle gå därifrån så gick det en tjej förbi som Ylva hälsade på, och gissa vem det var? Jo, prins Carl Philips flickvän. :-) Det tyckte jag var kul!
Snart är det mat, pasta med grönsaker och honungsmarinerad kyckling, det är så gott!
image98 image99
Choklad bollar och prinsens flickvän Emma Pernald som jag tror hon heter. :-)

En snabbis!

Hinner bara skriva en snabbis, ska in till stan för att träffa vendela och amina. ska fixa lite tights och sen fika lite.. sen ska jag till något stall med mamma och mina systrar.
Jag drömde om juicy couture set-et inatt, jag drömde att det var mitt. haha, nej detdrömde jag inte men jag dagdrömmer om det.. snääälla ge mig ett nytt mys-set mamma eller pappa! :)
image97
Har ett brunt i velour typ från odd molly också, men ett rosa juicy skulle jag inte tacka nej till (     V     )

Vad hände? :( kom igen!

Usch vad detta är tråkigt, jag som jobbar för att få läsare.. Hade 430 läsare häromdan, men vad hände sen?
Mina läsare lekte Titanic och sjönk djupt djupt, aja baja! Kom tillbaks, jag gör mycket mycket för att få några som läser det jag skriver :-)
image96 Hur hemskt är inte det där?  Plus att ni ser hur läsarna sjunker ännu mer efter den dagen, så tråkigt så jag vet inte, men jag tror nog att ni kommer tillbaks, right? :)

Juicy couture <3

Åh, jag vill verkligen ha ett sånt där juicy couture tracksuit set! Ett rosa, det är liksom julias dröm om ni inte redan visste det. Men pappa eller mamma, om ni ser det här, så då vet ni att även om jag fyllde år för 3 dagar sen så önskar jag mig detta set. Tack för mig!
Vad tycker ni om juicy couture?
image95
Åh, ju mer jag kollar på dom ju mer kär blir jag, snälla föräldrarna som ser detta, jag viil haaaa!
Tänk vilket mys-set i sommar, på kvällarna när man grillar eller bara ha liksom att bo i hela tiden!
Älskar juicy coutures tracksuits och väskor och allting, kolalde just deras hemsida. Sweet dreams!

Förlåt!

Förlåt för bloggtorkan, men om jag ska vara ärlig så är det inge kul att blogga om man inte har så jättemånga läsare, iallfall inte att blogga hela tiden. Men men, jag har också sytt lite idag, trevligt trevligt :)
Imorn ska jag kanske träffa vendela och amina, det låter så härligt så, nu har ja inge annat för mig än att snart kolla let's dance finalen och käka ben & jerrys bohemian raspberry och den andra glassen (vet inte vad den heter) men det är typ vaniljglass med typ knäckbitar i, den är supergod!
Annars då? Hur är det med er? Med mig är allt bara toppen, på måndag får jag min månadspeng och då ska jag njuta av hur mitt konto stiger en bit inför usa resan i sommar :D Förlåt för att jag aldrig la in en bild på dagens outfit men den varierade mest hela tiden så de va inget att lägga in plus att jag är så tjock på bilder :P
Sen äre inge annat.. Eller jo förresten, min klass har soaré 4 april i aulan, kom gärna inte då, förutom ifall ni vill se mig göra bort mig, puss!

image94

Vem vinneri kvällens let's dance? jag tror på tina, vilket jag hoppas att resten av sverige också gör :P

Godmorgon!

Godmorgon, vaknade för ca 45 min sen och har försökt blogga men det har bara kommit upp konstiga grejer.. Idag har jag lust att läsa en massa modebloggar och inspireras, är så sugen på shopping samtidigt som jag vet att jag måste spara till usa i sommar, men lite grejer måste ändå inhandlas, är det ingen som känner igen sig i det?

Läs detta
: Jag tror att min nya blogg blir en modeblogg, fast utan mode.. om ni förstår vilket jag inte tror.
Jag tänker nämligen göra en blogg som handlar om hur jag ser på kläder och vilka kläder jag tycker är snygga. jag kommer också ta del av era tips i mina inlägg. Hur låter det?
Sen kommer jag också fixa om designen så småning om, jag hoppas på att detta komemr bli populärt att läsa, eftersom jag märkt att det mest är "modebloggar" som har flest läsare.

Nu ska jag klä på mig, slänger in en bild på dagens outfit sen, puss!

Önske outfit

Eller nja, önske outfit ska man nog inte kalla det eftersom jag planerat att köpa det mesta där och har redan ett par Acne jeans fast blå så man ska nog fixa de dära!
  
       image89 image90
image91image92image93
Halsduk: Gina Tricot
Väska: Gina Tricot
Fodral: American Apparel
Basker/Mössa: Gina Tricot
Jeans: Acne
Sen en svart skinnjacka på det, smaskens!

Jag har märkt att dessa aa-fodral är väldigt populära, och måste nästan skaffa ett själv, gillar verkligen speciellt den färgen!! är speciellt förälskad i fodralet och väskan faktiskt ..


Tillbaks!

Kära läsare, jag tänkte "starta om på nytt" med min blogg, min aläsare har sjunkit och antagligen är det för att jag skriver om tråkiga saker osv, täntke starta en unik blogg som handlar om min egen grej liksom. (kommer inte radera den här bloggen utan bara göra om den) Skulle ni kunna ge mig tips på vad den skulle innehålla? Och sen så komemr jag också försöka om på nytt med att skaffa många läsare, och få många komentarer!

Förresten är jag tillbaks från kryssningen, det var såå roligt och vi kunde inte haft det bätte, jag har shoppat, badat, ätit god mat och spelat. Spelade inte bort någonting om man säger så, i mynt hade jag ca 20 när vi kom, åker hem med 56 i mynt, inte illa :-P
Sen har jag shoppat lite, 10 paket extra tuggumin (jag är beroende av tuggumin) och ett Dior Addict läppglans. Jag var nöjd så. Maten var supergod och inte minst godiset! Yummie..
Sen har jag väl inge mer att säga än att, snälla, snälla komentera och säg vad ni tycker om min nya idé :-)
Puss på er alla läsare!

Allasjulia

Nu drar jag!

Shit vad glad jag är, idag tänkte jag och anton (min gudmors son) och min lillasyster äta lite våfflor (i efterskott) och leka lite i snön. Men när vi kom upp idag till mamma så sa hon: okej, vill ni:
1. Ut och leka i snön? Vi sa: javisst
2. Komma in och äta våfflor sen? Vi sa: Självklart!!
3. Åka på lyxkryssning ikväll? Vi sa: VAA? Och sen: JAAAAA :D
Fattar ni hur kul det kommer bli ? Pool och allting, även om jag åkt flera gånger blir ja alltid lika glad när vi ska åka, sist jag åkte var det med min bästa Ewelina <3.. Men iallfall, vi kommer ha så jävla kul!
Det blir nog lite bloggtorka ikväll och imorgon, men ändå! Det får jag unna mig!
Jag ska bada i poolen åt er! Tänk att komma undan den hemska snön :-)

Puss
image86 image87
Ikväll kl 18:00 drar jag, bye loooosers! :-P

Jag kämpar för er!

Bästa läsare, idag ska ja kämpa för er, jag vill ha tillbaks mina 300-400 läsare.. :( Igår sjönk ni som Titanic, och hur synd är inte det? Mycket komentarer har jag heller inte fått. Inte är jag på mest aktiva listan längre, snälla snälla ni, komentera och om det är så att min blogg är tråkig; så säg till vad jag ska ändra, jag skriver trots allt för er skull!


Så please, hjälp mig att uppnå ett nytt besöksrekord, idag ska jag skriva mååånga inlägg, jag ska inte göra er besvikna :D

Puss på de som läser min blogg och komenterar, ni är guldvärda!

Hej från festsidan!

Värst vad lite komentarer och läsare man haft idag då? Och jag som så troget besöker era bloggar, livet är allt orättvist!
Men men, ni skärper er imorgon va ? ;) Hahaha!
iallfall, jag slank undan från middagen och nsnart ska vi se ett avsnitt av one tree hill från min nya box med säsong 1. sen är det efterrätt (de goda xoko tårtorna) och sen går alla hem, i think! jag har fått så otroligt fina presenter idag :D livet är en fest!
Nu måste jag vidare, puss på er läsare!

Partytime! :D

Nu är de partytime, ska städa klart mitt rum och sen komer gästerna, ha en så bra kväll som det bara går!
Puss!image85

Från min bästa!

Kolla vilket gulligt MMS en av mina bästa vänenr Vendela skickade till mig :)

image84
Det är på nyår, gulligt!

Kvällens outfit!

hello,

Lägger tyvärr inte in en bild, men kan försöka beskriva med ord, även om en bild betyder mer än tusen ord.
Från topp till tå
Kofta: Gina Tricot
Klänning: Abercrombie & Fitch
Tights: Abercrombie & Fitch

Sen vare inget mer tror jag, puss på er läsare, om jag har några kvar :(

ps. angående inlägget längre ner, det om " de vanliga komentarerna". Många har sagt att de gillar att få komentaren "ha en bra dag". Så då skriver jag så till folk, puss

Fy skäms!

Fy skäms! på både mig och er! Hehe :P
Vid den här tiden på dagen brukar jag ha ca 150 läsare, nu har jag bara 60! kolla in bloggen mer, eller har jag tappat trogna läsare? Visst är det mitt fel också, jag har inte skrivit lika mycket, men ändå. Kom igen! Jag fyller ju ändå år..

Puss på den som besöker min blogg :)

Ps. glöm inte att komentera min önske outfit, längre ner, det är min första!!

Önskeoutfit

Här har ni då allasjulia's önskeoutfit för dagen.
Är dock lite osäker på jeansen men hittade inga bättre för sekunden :)

                                   image81
image80image78image79
image82 image83

Solglasögon: Tom Ford
Armband: H&M
Tröja/blus: Topshop
Väska: Burberry
Jeans med swarovski-
kristaller: Roberto Cavalli
Boots: Topshop

Vad tycks?
(min första önskeoutfit så om jag får positiva komentarer kanske jag fortsätter?)

Mysiga xoko!

Har precis varit och köpt tårtor på Xoko (uttalas choko)! En prinsesstårta och en med mörkchoklad och svart vinbärspanacotta, muums! När vi ändå var där passade vi på att fika, jag tog en croissant och en varm choklad, det var helt underbart gott. Den får 5 av 5 möjliga, haha :) Fast enda nackdelen var att den varma chokladen var för varm, fast jag är i oförsig känslig mot värme när det gäller dryck, haha ;-)
image77
Där har ni det urmysiga caféet/konditoriet/dessertbageriet xoko! En av de som jobbar där gör desserterna till nobel middagen, respeekt :')

Nu ska jag kolla ett avsnitt one tree hill eftersom jag fick boxen med det i födelsedagspresent!

ps. lägger kanske in en bild på kvällens outfit sen, puss!



Happy birthday 2 me

Hej alla bästa ni!
Jag vaktar min lillasyster just nu, mamma är och handlar inför festen ikväll.
Förut kollade vi lite tv, men då blev hon ledsen ett tag och nu ligger hon i sängen och bara kollar mig :)
Har fått lite födelsedagsbilder från pappa som är i usa!
Ha det så bra :-)
image76
Happy birthday 2 me ;-)

Ja må jag leva ut i hundrade åååår!

Grattis till mig! Idag fyller jag 13 vårar, tjoho :-)
Min familj väckte mig 7.10 för att de är jobb och dagis idag så min låtsaspappa och lillasyster måste iväg, men mamma e mammaledig så hon stannar hemma med mig idag, jag fick en massa fin fina presenter och sen åt vi pannkakor med hallon och blåbär till frukost, yummie! Nu ska vi snart iväg och köpa tårtor till kvällen när jag har fest för familjens släkt och vänner, najsigt! Kommer antagligen inte blogga så jättemycket idag, men jag önskar mig något av er läsare! Kanske sisådär 450 unika plus en massa värmande komentarer, jag kräver inget.. men ändå!
Nu har jag mina tonår framför mig, måste gå!

Puss på .. mig ;D
fick över 400 unika igår, tack :)

Stella is a god!

image74
Vilken härlig oversize t-shirt :-) Vill du ha den får du ta dig och kragen och halka in på närmsta Stella McCartneybutik.
"I could do anything to get it"
Vad tycker ni ? :)

I alla fall, nu ska jag gå och lägga mig, sista inlägget innan jag fyller år!
Gratta mig imorgon *hihi*! Ni läsare är bäst!
Godnatt!

Något jag funderat på

Jag undrar hur stor del av alla som klickar in sig på min blogg och bara klistrar in den komentaren "hoppas du får en bra dag" eller "besök min blogg" osv, ioförsig brukar jag göra likadant, jag har inget imot det. Men hur många är det egentligen som inte bara kollar min blogg en gång utan läser den lite oftare, och ganska så säker är jag att när jag skrivit detta inlägg så kommer jag få just de komentarerna "hoppas du får en trevlig kväll" eller " hoppas du haft en bra dag". Eller vad tror ni? ;-)

image73

Är detta vanligt i era bloggar? ;-)


Free people

Väldigt fina kläder finns det på märket Free People, man kan nog säga att det är ganska så jag. :)
Dem finns att köpa i usa men faktiskt även i sverige nu, på Bik Bok. Dom känns så lediga och man ser sig själv i kläderna och kärar ner sig i dom, nästan som odd molly, men aldrig lika mycket som odd molly:P
Här har lite ögongodis:
image68 image69 image70 image71 image72


vilken filmkväll :)

Hej alla uunderbara läsare!
Jag har precis ätit mig stor som en flodhäst, aja baja! Men det var så gott.
I allafall, nu kollar jag på brottsplats USA på tv4fakta, är det någon som har något bättre Tv-program att rekomendera ?
Jag skulle vilja se "The Break up" med Jennifer Aniston och Vince Vaughn idag, den är inte så pjåkig.
image64
Eller så ska vi se en annan Austin Powers som vi har, vi har 3 stycken och jag har sett alla förutom en.
image65
Iallfall, jag har inte skrivit många inlägg idag, brukar skriva fler än tio men har säkert skrivit typ 7 idag..
Men men, jag ska jobba på det ;-)

Puss, kram och en stor påse image66

Eran allasjulia :-)

Konstigt väder :S

Hjälp, vilket konstigt väder det är ute där jag bor, allt ser helt lila ut :-S
Har inge mer att skriva, mer än att jag gillar inte snön.
Hejdå bästa ni!

Utrota väckarklockan!

Rubriken har ingenting med inlägget att göra, men ändå! Utrota väckarklockan, tack.
Iallafall, kollade lite på odd molly's hemsida och hittade en klänning som jag beställt till sommaren. Åh, nu får jag sommarkänslor.
image63
Puss på Odd Molly :)


Världens finaste låt..

Snart kommer jag nog spela sönder den.. Dance with my father som Esmée Denters sjunger..
Den är så underbar, lysna på den på youtube, så finns det inte ett öga torrt, det kan jag nästan lova.
http://www.youtube.com/watch?v=xXVrnv7gnVQ&feature=user
image61
Hon har en fantastisk röst..

ps. det känns som om inget fungerar just nu, min mobil segar sig, blogg.se va skit krångligt för en stund sen och internet leker också pajas, aja baja! men nu ska det nog gå bra :)

Inför sommaren

Jag förstår inte riktigt hur jag inte kunde köpa den väskan när jag var i usa i sommras? Den säljs typ bara där och i London, den är en sån där perfekt strandväska. Och SÅÅ billig. Jag ser framimot i sommar när vi åker tillbaks! Då ska jag genast köpa den, plus en annan tee från marc by marc jacobs, för den finns förmodligen kvar eftersom den var ganska Basic.. Plus en massa andra accesoarer, det är så billigt där så man lätt kan tro att det är fejk. Men det ligger typ i Hollywood och på affären står det "marc by marc jacobs" och precis intill ligger "marc jacobs" för men och densamma fast för kvinnor, då kan det väl omöjligt vara fejk ? Iallafall, t-shirten kostade väl sisådär 20 dollar och väskan ligger nere på 12 dollar och när jag var där köpte jag en fickspegel för sjukt lite också.. Jag längtar till L.A i sommar! Har redan sparat ihop en del t shopping. Har ni något tips vad jag ska kolla in där?
Jag har planerat:
*Fred Segal (där jag köpte en ursnygg DKNY väska förra sommarn)
*Marc by marc jacobs (såklart)
* Macy's (där jag hittade 2 par snygga och inte allt för vanliga lacosteskor)
*Abercrombie & Fitch (efter odd molly är det mitt absoluta favoritmärke.. ah <3 )
*Victorias Secret (där jag köpte 1243654231 läppglans och 634723645 hudkrämer i sommras, plus att det alltid är 75% där på sommaren)
*Paul Frank / Julius & Friends (jag bara äälskar den lilla söta apan och jag har hyfsat mycket kläder därifrån och ska börja samla på såna där vanliga t-shirts med lilla apan julius på.. ska köpa en rosa i sommar :-) )
sen kommer jag inte ihåg fler? Rekomendera gärna riktiga smultronställen i Los angeles, puss!

Väskorna nedan kostar 12 dollar styck från marc by marc jacobs! ( vilket motsvarar ca 70 svenska kronor) Och går endast att köpa i marc jacobs egna butiker, dvs. inte på internet, eller affärer med en massa olika varumärken.
image60




Min nya frisyr :)

image59
Här har ni då resultatet efter klippningen, dock blev luggen lite kortare än Nicoles, men jag gillar min mer för att det känns som om jag har mer en egen frisyr nu, kul!
Att jag har solglasögon beror på att jag tyckte att de passade till min lugg och svartvitt var för att ha lite effekt på bilden. men försök att inte tänka på hur jag ser ut på bilden, eftersom jag alldeles för ofta blir hemsk på bild
Tack för mig!

Och där kom bilden in i .. bilden.

image58 
Där har ni den, nu fungerar det att ladda upp bilder!
Ungefär sådär vill jag ha, även fast jag har kortare hår än Nicole så är det min idealfrisyr, ioförsig ser man att håret är väldigt stylat där, men jag kan väl också vara beredd att lägga ner lite tid på att göra håret fint.
Nu gäller det, önska mig lycka till!
(varför är jag så nervös egentligen? jag vill ju det här.. )

Då var det dags!

Jaha, då var det dags, klippningen.. Lägger in en bild senare på resultatet.. :)
Sen ska vi storstäda inför släktfesten imorgon. Alla inom släkt och familj kommer för att fira mig, hihi..
Konstigt nog går det inte att lägga in bild just nu, det krånglar. Men jag tänkte lägga in en bild på hur jag vill få håret klippt. Jaja.. Vi ses!

Puss, kram och en stor påse godis!

Allasjulia


Besöksrekord!

Jag är chockad, besöksrekord IGEN! 3 dagar i rad har jag haft besöksrekord men igår steg det rejält!
Unika: 392
Sidvisningar: 1021
Nu måste jag äta frukost, vi hörs senare!
Ps. Imorgon fyller jag år, kan man få 400 unika då ? (a) :P

Puss

Klippning imorgon? Tyck till!

Jahapp, då var filmen slut och det är dags för mig att lägga mig, eftersom jag fick så lite sömn i mig senaste natten gör det mig gott att lägga mig lite tidigare, imorgon är dagen före min födelsedag. Spännande.. :)
Det kan möjligtvis vara så att jag klipper mig imorgon, är fortfarande rätt för att ta det steget och klippa av min långa lugg, men om man vill ha förändring så får man se till att man får förändring. Kan bli kul att se klasskompisarnas reaktioner efter påsklovet också. Dock är jag rädd att jag kommer förlora läsare efter påsklovet eftersom jag inte har lika mycket tid att blogga, och kanske tillochmed tappar min plats på "mest-aktiva" listan, men men.. Life goes on, jag får njuta av att allt går så bra just nu.
Om jag klipper mig imorgon så ska jag se till att lägga in en bild på resultatet, ok? :)

Allasjulia

Ännu en film :)

Jaha, efter att vi sett Austin Powers är det dags för ännu en film innan det är läggdags. Vi hade då planerat att se "Dodgeball". Det verkar som om det blir en liten "komedikväll" haha! Har däremot aldrig sett filmen men den ska vara riktigt bra, jag kanske till och med tar och bedömer filmen senare. I alla fall. Nu börjar dom ropa från mellanvåningen, nu är det filmdags, ni är bäst, läsare :)

image57
Dodgeball - Med Vince Vaughn och Ben Stiller, båda två kan ni se i ett par andra bra filmer, Ben Stiller i "Zoolander" och Vince Vaughn i "The Break Up" med Jennifer Aniston :)

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll,

Allasjulia

Det där var riktigt snyggt

Hittade detta på aftonbladet.se och sen gick in på Sofi's Mode och där såg jag ett litet kollage, och allt där tyckte jag var jättesnyggt, passar mig perfekt, känns verkligen som jag!
Ååh, om man ändu kunde få veta var man får tag i dom där grejerna.. *Dreglar*

image56
Visst är det sjukt snyggt?

Hunger är den bästa kryddan

Oh hjälp vad jag blev mätt! Eftersom jag inte riktigt ätit mat på 2 dygn så var en kryddrik fisksoppa och stenugnsbakade surdegsfrallor från bageriet helt undervart. Åt alldeles för mycket, är för mätt! Men men, det lägger sig nog snart :)
Snart ska vi se på Austin Powers - Goldmember och käka popcorn, niice :)
image55
Jag tycker verkligen att Austin Powers är på topp när det gäller humor :) Yeah baby, yeah!

Eran Julia

Tillbaks på listan :)

Jag har inte bloggat i mer än en vecka och ändå hann jag komma med på mest aktiva listan och försvinna från den och Äntligen är jag tillbaks på listan. Puh, blev lite rädd där ett tag ;) Och nu ligger jag ännu högre på listan också :D Tillochmed över Kenzas och StinaLee's Blogg, skitkul :) Nu får jag antagligen lite fler läsare eftersom att jag är på den igen :)
image54
Haha, titta! Två platser över Stina-Lee är ju lilla jag! Och ännu fler platser över Kenza :)Vad glad man blev nu :)

Popcorn och fisksoppa!

Åh, jag önskar verkligen att jag får någon "aptit" tills kvällsmat, det blir godaste fisksoppan och efter det popcorn. Jag har inte ätit annat än en macka under de senaste 2 dygnen och börjar faktiskt bli hungrig. Puh!
Jag vill ha något mer att blogga om, ge mig tips :D
image52
Vad sägs om lite popcorn som omväxling? :-)

Uggs, ni är undebara!

Förra året (när det precis skulle bli vinter) så skulle jag och pappa gå och köpa nya vinterskor till mig och då var jag bombis på att jag ville ha ett par Ugg's, men pappa sa nej, p.g.a att de inte tål snö och slask under vintern. Så jag skulle få såna under våren istället, och nu är ju våren här.. Så det dröjer nog inte länge förrän jag ropar: paaappaa, hur skulle vi göra med dom dära ugg'sen som jag ville ha ?
Haha, jag tycker dom är skitsnygga.. Vad tycker ni ?

image50 image51
För er som gillar dom, men inte är beredda att spendera ca 1500, så finns det kopior på dom på din sko.
Puss på uggs

Djungelvrål , mmmm!

Jag är inte riktigt helt frisk och har därför ingen aptit, när jag väl får äta godis så kan jag inte, trist.. Men men iallafall, det finns en sorts godis som jag vill äta, världens godaste djungelvrål. Jag älskar verkligen det här salta i godiset och så.. Mm, på min födelsedag ska jag köpa en STOR påse med djungelvrål och proppa i mig, det låter så härligt..
image49 Djungelvrål , kom till mig :)

Så som julia vill ha det..

Här har ni några riktiga godbitarinför sommaren. jag gillar verkligen blommigt och så gillar jag det extra mycket när man har det på en klänning och är lite extra solbränd och strosar run tpå stranden med en mjukglass i handen, längtar man inte lite extra då? *suck* jag vill ha sommar!
image43 image44image46 image48image47
Bild 1: nelly.se
Bild 2: nelly.se
Bild 3: nelly.se
Bild 4: hm.se
Bild 5: nilson.com
Tänk det med den snygga skinnjackan längre ner i bloggen , yummie :)

Hoppas att ni blir inspirerade inför sommaren nu :)


Vänner/Friends

Hej alla bloggläsare, jag har precis kolalt på en av dom roligaste serierna som finns :) Vänner!
I allafall, jag har inte mycket mer att säga än att  jag börjar bli lite blek igen, men det är og ingen fara för jag känner mig frisk, bara lite yr :)
image42
Jag får använda tv-tittandet som medicin ;)

Åh, kom tillbaks!

Jag fick ett mail igår med frågor, om min blogg och hur jag kom på att starta den, spännande att jag redan blir nästan som "intervjuad" om min blogg, spännande att folk faktiskt läser den och vill ha information, om ni vill veta mer om min blogg så maila mig på [email protected].

I alla fall, nu till vad rubriken betytt, min otroligt snygga skinnjacka som jag ficki födelsedagspresent förra året är borta.. :(  Den var svart och helt perfekt, skulle göra nästan vad som helst för att få den tillbaks.. Men i sommar när jag åker til Los Angeles, San Fransisco och Las Vegas så tänkte jag hitta en snygg som ingen i sverige har, perfect!
Men men, tills dess kan jag bara sitta och gråta blod till den här bilden, en skitsnygg brun skinnjacka, vad ska man säga? Drömjackan nummer ett är framför mina ögon.. :/

image41
Puss på min skinnjacka (inte, för den försvann)


Vem passar bäst i klänningen ?

Vem passar bäst i klänningen, Rihanna eller Kimberly Stewart?
Själv tycker jag Rihanna, hade den här bilden i min förra blogg och det var väl i det inlägget jag fick flest komentarer :P
Typ 3 st, haha! Nu har jag ju Nästan 10 komentarer i varje inlägg, så sjukt kul! Men men, vad tycker ni? Vem bär Gucci-kreationen bäst, Rihanna Eller Kimberly?

image40

Oh my god! Besöksrekord - IGEN!

Shit, ni läsare är bara för bra, besöksrekord igår igen :) 301 unika besökare och 681 sidvisningar, jag märkte att jag blev av med min plats på "mest aktiva" listan, men det är ju för att jag var sjuk, men nu är jag frisk igen (konstigt nog).. Så idag kommer jag blogga så mycket så :) Sluta inte besöka allasjulia !
Iallfall, planer för idag:
? Försöka få i mig lite mat
? Försöka att inte kräka upp den maten jag fått i mig
? Jag ska nog ta en promenad för att få lite frisk luft
? Blogga och försöka komma in på "mest aktiva" listan igen!
Någon idé om vad jag ska blogga om, vad vill ni se? Mode, kändisar, eller något annat helt valfritt?

Ha det!
Allasjulia

Sjuk på riktigt

Usch, jag har vinter/ eller ska man säga "påsk"- kräksjukan, jag tänker inte gå in på detaljer.. men jag är riktigt sjuk, hoppas ni har förståelse att jag inte kommer skriva förräns jag är frisk, kan inte gå mer än 10 meter utan att behöva lägga mig ner. Men ni läsare är bäst, besöksrekord idag igen :) (h)

Nyvaken.. :S

Hej alla underbara läsare!
Jag somnade efter det förra inlägget och vaknade inte förräns för 20 minuter sen, nu har jag rejält ont i ryggen tack vare att jag som så konstigt.. Nästan hela familjen mår lite usch nu. Jag ligger i sängen och nu ska jag snart kolla simpsons - igen! Vi hörs så länge ärade bloggläsare, ni är bäst!

Eran Julia :)

Sjukling..

Det kan tyvärr vara så att jag är påväg att bli lite sjuk.. :/ Fick så ont i magen för en stund sen, om jag mot all förmodan skulle bli sjuk så snälla gör mig frisk till på måndag eller i alla fall tisdag då jag fyller år. Vi skulle egentligen ut i snön på en promenad när jag fick så on ti magen, nu ska jag ta och vila middag, men kära bloggläsare. Så fort jag inte är upptagen med något annat så skriver jag ju här, alltså. Om jag bara kommer ligga i sängen så betyder det att jag antagligen kommer skriva mer i bloggen, även om jag redan skriver ganska mycket per dag. Förresten, tack för att jag får så många komentarer, i min förra blogg hade jag max 3 komentarer i ett inlägg, hade oftast aldrig komentarer. Och alla läsare jag har, asså redan på förmiddagen ligger dom på höga linjer, tack tack och åter tack mina kära läsare, tack för att ni läser min blogg! Har bara haft den i 5 dagar men den är redan med på mest aktiva listan, jag får komentarer till ungefär varje inlägg och besökarna är många. Besökarna är inte bara många, dom är bäst också!
Puss, Kram och en stor påse godis,

Eran julia anna h

Tack för alla fina komentarer!

Jag får ju bara fina komenterar,det gör mig jätteglad!
Får mycket beröm för min blogg (designen och det!)
Bilderna har jag valt själv men jag vill tacka Felicia (www.greendaygirl.blogg.se) som hjälpte mig med att fixa hela min design. Läs hennes blogg jättegärna :) En stor applåd till felicia!
Bakgrund: Prada's modevisning
Header: Sthlm by night
Allt annat: Felicia's hjälp :)t

Jag är med på "mest aktiva"-listan!

SHIT!
jag är med på listan med dom "mest aktiva" bloggarna/bloggerskorna, shit vad glad jag blir! nu kommer jag absolut att skriva ännu mer, man vill ju hålla sig på topp, kolla själv in listan :D

image34
Men mitt namn"Julia Ah" ser inte särskilt spännande ut, det lockar inte precis läsare, något tips på vad jag ska byta namn till ? :)

Påskägg :)

Jag har funderat lite över mina kläder, jag har lust att byta lite stil, ioförsig kommer jag aldrig sluta använda odd molly, det vet båda jag och mina vänner. Men en sak jag tycker är snygg är pennkjolen, jag vet inte om man fortfarande kan ha den eller om den är "ute" nu.. Skitsnygg och så, men som vanligt skull ejag nog inte passa i en, men men.. Slänger in en bild som omväxling:
image33
I Alla Fall, Nu har jag käkat lite av mitt påskägg, eftersom jag inte ätit godis sen oktober kändes det konstigt att bli proppad med kemikalier, hmm..
 image32 obs, det är min lillasysters hand. :)

Godmorgon förresten!

Godmorgon förresten, idag är det påsk och jag ska få påsk ägg med GODIS i, det är nämligen så att jag har godisförbud, eller godis förbud låter så hemskt.. Man kanske ska säga att jag har godislöfte..Men min lillasyster tyckte absolut att jag skulle få äta godis idag, vilket gjorde mig jätte glad. Planer inför idag:
?Skulle spelat tennis men det avbröts p.g.a att mamma har magsjuka.
? Påskpyssla med familjen ( haha ) :)
? Äta allt i mitt påskägg (hihi:))
?inge mer, blogga lite kanske!
Förresten, jag har en fråga! Vad tycker ni läsare mest om ?
Många korta inlägg varje dag eller 1-2 jättelånga?
Jag har märkt att jag brukar skriva många ganska långa men det vore kul att veta vad som drar till sig läsare :)
Vi hörs senare under dagen! Puss på er läsare

ps. Glöm inte att säga om vad ni tycker om lugginlägget längre ner!

Besöksrekord!

Det blev besöksrekord tillslut igår, 154 unika besökare och 461 sidvisnngar, älskar er läsare, glad påsk och fortsätt läsa min blogg :)

Jag avslutar kvällen med ett gott skratt

Oj, vad jag har skrivit många inlägg idag, säkert 11 stycken, men det är för jag tycker det är så HIMLA roligt att skriva, det är tråkigt att skriva och besöksantalet har ökat, imorgon får ni veta hur många besökare det landade på tillslut :) så kom tillbaks imorn. Iallfall, har lagt mig i sängen med laptopen i knät och tagit min the simpsons-box med mig :)
Ska kolla några avsnitt nu och sen ska jag försöka somna tidigt, eftersom jag ska upp ganska så tidigt imorgon.
Så jag tar och säger godnatt till er läsare, Godnatt!
image31

Som tack rekomenderar jag dig :)

Eva (Greenplum.blogg.se) berättade om min blogg i sin, så då måste jag ju berätta lite om hennes, hon är en fin tjej som skriver blogg om sitt liv, skriver listor och bakar. Läs den!

Ska jag klippa lugg ?

Jag funderar på att klippa lugg, ungefär som nicole richie på bilden nedan, jag tycker det skulle vara något kul att förändra min volymlösa och rtåkiga frisyr.. jag hade lugg som liten och mamma tycker jag ska skaffa det nu :)
                          image30
funderar på någonting i stil med det där, vad tycks?

BESÖKSREKORD

ja, besöksrekord igen, så kul så jag blir helt glad i hela kroppen, eller nja.. men ändå!
107 unika besökare och 306 sidvisningar, jag har haft bloggen i 4 dagar så man kan j ubara hoppas på det bästa, fortsätt läsa min blogg för jag gilar verkligen att skriva och att folk sen läser det, tack allesammans :)

ge mig 3 besökare till!!

Kära läsare, jag vill ha minst 3 till unika besökare, så ser ni etta så fortsätt läs, jag kommer inte göra er besvikna..
Tack för mitt!

Let's Dance

Snart så börjar Myskvällen för vår familj. Först så ser man slutet på postkodsmiljonären, sen börjar let's dance och då äter vi ben&jerry's. Men vi hade köpt B&J's idag men vi sparar dom till senare, vi hade köpt Bohemian Raspberry och Chocolate Fudge Brownie. Glöm inte att kika ner på inlägget om glassen sen och tipsa om en ny smak:)
Tillbaks till Let's Dance, vilka hejar ni på? Jag hejar själv på Tina och Tobias, tycker att Tina är så himla glad och energisk och så. Hon sprider glädje över hela let's dance och sånt..
image29
20:00 sitter familjen klistrad framför TV:n och ska kolla let's dance..
Vem hejar du på?

En frisk promenad..

Hej alla bloggläsare, istället för att sitta kvar och sega framför datan har jag tagit en långpromenad med min mamma, det tog 1 tim 15 min, vi har gått sjukt långt och det bet rejält i kinderna med tanke på minusgraderna och all snö. Senare ikväll skriver jag mer, snart ska vi äta fredagsmaten, tacos,

image28 "ät varje måltid som om det vore din sista". Det tänker jag varje gång jag äter tacos, bra eller dåligt ? Själv vet jag inte för jag hinner inte reagera på att jag är mätt och så. Haha!

Puss på er läsare, ses senare!

Wayfarers

image27 Dessa från Ray Ban tycker jag är asballa, men jag provade såna en gång och jag som har så svårt att passa i solglasögon såg totalt hemsk ut, synd för att dom är så snygga. Men men.. Man kan inte alltid få det man vill ha :)

Less is more goes More is more...

Förut så kunde jag läsa att ju färre smycken man hade ju mer "inne" var det. Ordspråket var "Less is More" och det var ajabaja om man överöste sig själv med tingeltangel, haha (vilket nördord)..
Men vad jag förstått och läst är den här säsongens ordspråk "More is More", jag är själv en sån som gillar halsband, att ha en massa över ett enkelt plagg. Men vad tycker ni om 'trenden', är det flipp eller flopp?

image25 image26
Chanel satsar på en massa armband

Wow, det förra inlägget gav mig besökare!

Ni ser rubriken, jag fick verkligen fler besökare genom det förra inlägget, hoppas att ni som läste kollar in igen och ni som läser nu också kollar in. Det skulle göra mig så glad och då får jag mer lust att skriva, och att genom att ni komenterar min blogg och läser den så läser jag ju eran och då får ni fler besökare, effektivt :D
Jag är inte riktigt säker på vilken dag det är påsk, men jag tror att det är imorgon. Iallafall man kan väl säga det hela tiden, Glad Påsk!
image24

Puss på påsken

Besöksrekord..

Besöksrekord!
för att ha haft bloggen i 3-4 dagar tyckte jag att det inte alls var särskilt dålig med 23 unika besökare och 97 sidvisningar igår..
Men självklart vill jag ha fler för varje dag, så ni som säger; jaa, jag har läst den en gång.. En blogg har inte ett inlägg och sen inge mer, jag skriver varje dag, och om ni tycker att den är tråkig så ska ni ju säga till, det är det bloggen är till för, så att ni läsare ska gilla den? Ge mig gärna tips!!

Puss på besökare

Jag är ingen "klänningsmänniska" men..

Jag är egentligen ingen sådan som använder klänningar så mycket, och ska jag ha klänningar så måste de vara perfekta. Haha, jag använder odd mollys klänningar mest och har en superduper uberfin från Abercrombie & Fitch. Men har kollat lite på H&M reklamer och hittade en riktigt fin, jag gillar att den är så enkel men samtidigt så himla speciell och så. Jag tycker om den jättemycket men har bestämt mig för att inte köpa så mycket kläder på ett tag, måste verkligen spara alla pengar till l.a i sommar, men! jag fyller år på tisdag och man kan ju alltid hoppas :)

                                                              image23
Någon som håller med mig ?

Haha, Fjortis?

[x] Fett
[x] Såklart
[x] Allvarligt
[ ] Men sluta
[ ] Lägg av
[x] Seriöst
[ ] Girl power
[x] Jaa
[x] Men gud
[  ] Haha den va roooolig
[x] Den va bra
[x] Han ba
[x] Hon ba
[x] Asså jag fattar inte
[x] Sa han så
[x] Sa hon så
[  ] Skrev han så
[  ] Skrev hon så
[  ] typ... mobbat eller vad
[x] eh..
[x] äre
[  ] ofta
[  ] te
[x] lätt
[x] Asså hur kan du
[x] Moget
[ ] Jassåru
[ ] Men jag ska ta o dra nu
[  ] pusspuss på dig med älskling
[ ] messaru mig

totalt:

0; Okej, är du stum?
1-9; Utegänget?
10-25; Grattis, du pratar normalt!
26-30; FJORTIS VARNING! Följ med på svenskan i skola
och i värsta fall gå och få hjälp med ditt språk


Ny design, vad tycks?

Jag ville bara tacka felicia (www.greendaygirl.blogg.se) som hjälpte mig med bakgrund, header , klocka o.s.v
Läs gärna hennes blogg.

Chokladbröd och pizza!

Hej alla läsare! Idag har jag städat rummet, rensat typ allt, dammsugit, tvättat fönstrena, dammat och moppat golvet, det tog ca 2-3 timmar eftersom jag kollade film samtidigt.  Sen så blev jag lite hungirg och då hade vi ett nytt bröd hemma, ett surdegsbröd med mörkchoklad i, så himla gott! Jag tänker inte blogga om dagen än, det gör jag ikväll, klockan 19 blir det pizza hos oss, är så mätt efter brödet så jag vet inte om jag orkar men jag gör mitt bästa. :P
                                                    image11
ps. glöm inte att kolla ner och tipsa om glassmaker i mitt Ben&Jerry's inlägg!

Puss på pizza, hihi!

Underbara Ben & Jerry's vilken är din favorit?

Åh, inget är godare än lite ben & jerrys, varje fredagskväll finns det två paket i nya smaker i frysen som man sedan sitter och äter på hela kvällen, underbart. Till och med ikväll åt vi glass, p.g.a att det är påsklov nu.. Vi provade två nya och de blev genast medlemmar i min favorit ben & jerry's lista..
image4  image5 image6 image7 image8
Jag räknar upp dom i ordning och sedan omdöme! (1:an är godast och så vidare. Men alla är mina favoriter.)

1. Namn: Chocolate Therapy
Omdöme: Chokladglass med "swirls" med chokladpudding och någon slags Brownie. Man tänker först, åh! alldeles för mycket choklad, äckligt.. Men det är verkligen underbart!
2. Namn: New York Super Fudge Chunk
Omdöme: Delad förstaplats, den här har allt! Verkligen Allt! Chokladglass med bitar av vit choklad, choklad-doppade mandlar och valnötter. Underbar, jag finner inga ord.
3. Namn: Bohemian Raspberry
Omdöme: Denna åt vi idag, så himla god så jag vill bara äta hela själv. Vaniljglass med "swirls" av hallon och browniebitar i. Så gott med lite syrligt och lite sött, med den goda vaniljen till är det en bra blandning.
4. Namn: Chunky Monkey
Omdöme: Den åt vi idag! Bananglass med bananformade chokladbitar och valnötter. Man tänker "usch" när man hör det. Men är jättegott! Bananglassen som jag tyckte lät sådär var SÅ GOD, lite söt kanske. Chokladbananerna var många men goda och valnötterna var alldeles för få, jag hade velat ha mer nötter. :)
5. Namn: Chocolate Fudge Brownie
Omdöme: En gammal favorit, som ni märker älskar jag choklad och brownies, den här har båda, så god. När man egentligen oftast vill åt brownien så får man samtidigt upp chokladglass som smakar ungefär likadant, det gillar vi!

Andra goda smaker: Cherry Garcia, Mammas favorit! Vaniljglass med körsbär och bitar av mörk choklad. Cookie Dough, lite för söt men god ändå. Vaniljglass med kakdeg i.

Har du någon annan favorit, rekomendera gärna! Så kanske vi provar på något nytt igen.

Glad påsk!

Glad påsk allehopa!
Nu har jag påsklov men fotboll ändå , ganska synd för jag har faktiskt inte riktigt lust med det idag, men men.. Vill man hålla sig vältränad då måste man träna.. :P
Jag orkar inte skriva om min dag just nu men ville bara uppdatera lite, puss hej!

House, Gossip Girl och plugg..

Hej alla bloggläsare! Idag är min favoritdag, när det gäller TV!
Men men.. Jag börjar med att berätta om min dag;
Jag vaknade 7:20 och tog en dusch och sen åt frukost. Sen kläddejag på mig och gick till skolan i det snöiga vädret.
Väl i skolan började vi med NO, vi hade NOprov som jag pluggat så otroligt mycket med igår. Men det gick bra tror jag.
Sen hade vi Musik och sen Matte. (gud vad jag skriver tråkiga saker, vem bryr sig egentligen om vad jag har för lektioner? :P) Sen var det lunch och vi fick Kebab, det var inte jättegott men inte jätteäckligt heller..
Se hade vi gympa och sen So och sen slutade vi, då gick jag och ludde till globen för att jag skulle köpa lite skolgrejer.
Sen gick vi till McDonalds och ludde köpte en glass och jag ingenting. Sen åkte jag hem och åt mat, och nu sitter jag här, ska snart plugga till engelska provet imorgon, plus att efter imorgon så får jag påsklov, skiiiitkul :)
Men efter pluggningen ska jag slappa framför gossip girl 20:00 på 5:an och House 21:00 på 4:an, mina 2 favoritprogram och jag ser absolut framimot det. Men men, vi hörs!

Puss på TV

image2 image3

Ohlala, världens bästa TV-serier! :D

Välkommen till min nya blogg.

Nu har jag bytt blogg från min förra: www.hejwjulia.blogg.se! Men jag ska starta om på nytt, kanske får jag nya läsare m.m! Men bloggen kommer vara lika intressant nu som då, bara lite småskillnader. Men men, klockan är tidig och jag måste göra mig i ordning för skolan! puss hej
julia

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0